Orthodox Autocephalous Church of Albania-Supporters

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Pashkë 2012 - Mesazhi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου