Orthodox Autocephalous Church of Albania-Supporters

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Mesazhi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Pashkë 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου